štvrtok, 11. augusta 2016

Dia - Těstoviny s hovězím masem

Pro 1 osobu: 100 g hovězího masa (roštěná), lžíce sójové omáčky, 2 lžíce šery, ½ pórku, 100 g žampionů, 40 g těstovin, sůl, 2 lžíce slunečnicového oleje, 5 lžic bílého vína, pepř
Maso omyjeme a osušíme. Nakrájíme ho na nudličky. Smísíme sójovou omáčkou se šery. Přelijeme přes maso, promícháme a necháme 15 minut odležet. Očistíme pórek, podélně ho rozčtvrtíme a nakrájíme na kousky dlouhé asi 2 cm. Očistíme houby a nakrájíme je na plátky. Běžným způsobem uvaříme těstoviny. Slijeme je a necháme okapat. V pánvi rozpálíme olej a vložíme do něj maso. Za stálého míchání ho opečeme. Maso vyjmeme a odložíme stranou do tepla. Do vypečené šťávy dáme houby s pórkem a přibližně 5 minut je smažíme. Podlijeme je vínem, vrátíme maso a směs osolíme a opepříme. Maso smísíme s těstovinami a ozdobíme pažitkou.
Příprava 35 minut, nakládání 15 minut, na osobu 650 kcal, sacharidové jednotky 3,8

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára