2 placky z těsta o průměru 20 cm (mrazený předpečený korpus)., 2 lžičky dijonské hořčice., velká červená cibule., střední cuketa., sůl., mletý černý pepř., 2 klobásky (jemně kořeněné)., 2 x 100 g balíček měkkého kozího sýra., tymián., olivový olej na pokapání.,
Mrazený korpus dejte na plech, potřete hořčicí, posypte najemno nakrájenými plátky cibule a slabounkými plátky cukety. Osolte a opepřte. Klobásky zbavíme slupky a nakrájejte na kolečka, která naklaďte navrch spolu s rozdrobeným kozím sýrem. Posypte tymiánem a pokapte olivovým olejem. Pečte při teplotě 220° C (stupeň 6) asi 45 minut tak, aby zelenina byla měkká a vrchní vrstva upečená dorůžova. Pizzy v troubě alespoň jednou prohoďte zpředu dozadu – tak se propečou rovnoměrně.

Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára