streda 10. augusta 2016

Tatarské noky

1 kg kvalitního zadního hovězího ,4 žloutky, 2 lžíce dijonské hořčice, 2 cibule, 1 lžíce worcesterové omáčky, 1 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce kečupu, 1 lžička mletého kmínu, lžička pálivé papriky, pepř, sůl, olivový olej, 1 ledový salát
Na omáčky (dipy): 500 g majonézy, 2 stroužky česneku, petrželka, 1 lžíce dijonské hořčice, 1 lžíce ostrého kečupu, sůl, bílý pepř
Maso zbavíme blan a pokrájíme na kostky. Veškeré přísady pak nasekáme v kuchyňském robotu a promícháme, jako kdybychom připravovali tatarský biftek. Ze vzniklé hmoty tvoříme noky, které klademe na pečící papír. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 15 – 20 minut.Upečené noky rozprostřeme na listy ledového salátu a podáváme s různými druhy omáček. Česnekovou, dijonskou, kečupovou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára