Cibuli na drobno nakrájíme a osmažíme na sádle do zlatova. Přidáme papriku, trochu octa, na kostky nakrájené vepřové maso, sul, kmín, trochu podlijeme vodou a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme kyselé zelí a dusíme dále, až maso změkne. Potom přidáme smetanu, ve které rozmícháme trochu mouky, trochu papriky a ještě krátce povaříme.
streda 1. februára 2017
Zelný guláš
3/4 kg vepřového masa, cibule, 5 dkg sádla, sul, sladká paprika, kmín, trochu octa, 40 dkg kyselého zelí, trochu mouky na zahuštění
Cibuli na drobno nakrájíme a osmažíme na sádle do zlatova. Přidáme papriku, trochu octa, na kostky nakrájené vepřové maso, sul, kmín, trochu podlijeme vodou a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme kyselé zelí a dusíme dále, až maso změkne. Potom přidáme smetanu, ve které rozmícháme trochu mouky, trochu papriky a ještě krátce povaříme.
Cibuli na drobno nakrájíme a osmažíme na sádle do zlatova. Přidáme papriku, trochu octa, na kostky nakrájené vepřové maso, sul, kmín, trochu podlijeme vodou a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme kyselé zelí a dusíme dále, až maso změkne. Potom přidáme smetanu, ve které rozmícháme trochu mouky, trochu papriky a ještě krátce povaříme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára