utorok 30. októbra 2012

Sandokanovy oči


A: 125 g rozpuštěné ivy, 5 lžic kokosu, 4 lžíce sušeného mléka, 3 lžíce mletého cukru
B: 100 g mletých ořechů, 50 g cukru, 50 g změklého másla, trochu rumu
C: 125 g rozpuštěné ivy, 50 g kakaa, 4 lžíce mletého cukru, 4 lžíce pudinkového prášku
Všechny tři hmoty vyrobíme důkladným promícháním všech surovin. Plníme do umělohmotných obalů na vejce vypláchnutých studenou vodou nebo do papírových košíčků. Dospodu dáme rozinku namočenou v rumu nebo lentilku, nalijeme trochu hmoty A, dáme lžičku hmoty B a zalijeme hmotou C. Necháme pořádně ztuhnout a vyklopíme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára