utorok 18. septembra 2012

Piyaz – Fazolkový salát


1 konzerva bílých fazolí (cca 500 ml), 2 čerstvá rajčata, 4 zelené jarní cibulky, 1 malá feferonka /možno nahradit zelenou petrželkou/, 1 malá červená cibule, 3 vařená vejce, černé olivy,
Dressing: 50ml olivového oleje, 1/2 citrón, sůl, pepř,
Fazolky vypereme a lehce osušíme. Rajčata nakrájíme na malé kostičky, jarní cibulku, feferonku a červenou cibuli na malé kousky. Vše dobře promícháme a polejeme dressingem zhotoveného z olivového oleje, šťávy z půlky citronu, soli a pepře. Navrch ozdobíme vejci nakrájenými na čtvrtky a černými olivami. Tento salát podáváme s Kofte, smaženým kuřetem nebo hovězím. 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára