sobota 9. marca 2013

Salám s rajčaty a cibulkou


1 kg rajčat, svazek mladých cibulek, 2 telecí párky, 4 lžíce oleje, svazek čerstvé bazalky, sůl, pepř
Rajčata omyjeme a nakrájíme na dílky, cibulky očistíme a pokrájíme na šikmé špalíky. Párky nebo salám nakrájíme na 1 cm silné plátky, krátce opečeme na 2 lžícíh oleje, vyjmeme a udržujeme teplé. Do pánve přilijeme zbytek oleje, přisypeme cibuli a za stálého míchání opečeme. Potom přidáme rajčata, párky a opatrně promícháme. Ochutíme solí, pepřem a 5 minut podusíme. Bazalku opereme, lístky otrháme a několik jich odložíme na ozdobení. Zbylé najemno usekáme a přidáme ke směsi. Promícháme, dochutíme solí a pepřem, ozdobíme bazalkou a podáváme.
Příprava 25 minut, 1 porce 650 kcal ©

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára