pondelok 25. júla 2016

Penne al curry- recept

400 g penne lisce o rigate (těstoviny), 200 g drůbežích jater nakrájených hrubě, střední cibule jemně nakrájená, 50 g másla, 0,5 sklenice portského, 50 g smetany na vaření, 1 lžička kari, 2 žloutky, parmazán, sůl, pepř
Jde o recept přibližující se orientálním předpisům. Na pánvi nechte na másle zesklovatět cibulku. Přidejte játra a na větším plameni nechte 5 minut restovat. Poté zalijte portským, přidejte sůl a pepř a nechte vařit. Po uvaření přidejte smetanu, v níž jste rozmíchali kari. Touto šťávou polijte penne, přidejte 2 žloutky, dobře promíchejte, posypte parmazánem.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára