nedeľa, 24. júla 2016

Špagety po lombardsku

300 g špaget, 40 g rostl. tuku, lžíci sekaného libečku, 2 cibule, 400 g vepřového masa, sůl, sladkou a pálivou papriku, 50 g mrkve, 50 g celeru, 400 g rajčat, 2 lžíce kečupu, petrželku, strouhaný sýr
Uvařené špagety necháme okapat. Na tuku osmahneme usekanou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso a krátce podusíme. Směs okořeníme paprikami, osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme 1/4 h. Přidáme na nudličky nakrájené mrkev a celer, podusíme 5 min. a vložíme spařená, na kolečka nakrájená rajčata. Dusíme až je zelenina měkká. Vmícháme kečup, libeček a špagety. Na talíři sypeme sýrem.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára