pondelok 25. júla 2016

Zapečené houbové tajemství

uvařené těstoviny, sádlo, 1 středně velká cibule, 300 - 400 g čerstvých hub, cca 100 g hlávkového zelí, sůl, drcený kmín, kostka od Vitany, bazalka a česnek, 2 lžíce sojové omáčky, 50 g balkánského sýra, 100 g nivy, 1/2 l smetany
Na sádle zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme houby a kmín a cca 15 minut dusíme. Přidáme nakrájené hlávkové zeli, sojovou omáčku a osolíme. Dusíme dalších cca 10-15 minut. Poté přidáme balkánský sýr, nivu a kostku Vitany. Hned jak se sýry rozpustí nalejeme směs do předem vymazané zapékací mísy a smícháme s těstovinami. Zalejeme smetanou. Dáme zapéct do trouby, až jsou těstoviny na povrchu dozlatova upečené.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára