nedeľa, 24. júla 2016

Těstovinový nákyp s krutími prsíčky

500 g těstovinových vřeten, 400 g žampiónů, pepř, 2 rajčata, 300 g zmrazeného hrášku, 500 g krůtích prsíček, 3 lžíce oleje, sůl, petrželku, 250 g zakysané smetany, 250 g strouhaného ementálu
Těstoviny uvaříme a scedíme. Žampióny nakrájíme na plátky, rajčata na kostky a smícháme s těstovinami a hráškem. Troubu předehřejeme na 200°C. Maso nakrájíme na kostky, asi 7 min. opékáme po obou stranách v oleji, opepříme, osolíme a vmícháme do těstovin. Vmícháme petrželku se smetanou a sýrem. Dochutíme a vložíme do vymaštěné formy. Pečeme v troubě asi 30 minut.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára