nedeľa, 24. júla 2016

Tagliatelle s masovou omáčkou

400 g mletého hovězího masa, 400 g širokých nudlí, 75 g předvařené čočky,200 ml zeleninového vývaru, cibuli, 2 stroužky česneku, lžíci oleje, konzervu loupaných rajčat, 100 g kukuřice z konzervy, sůl, pepř, cayenský pepř, několik kapek tabasca, oregano
Čočku uvaříme ve vývaru. Prolisovaný česnek a nakrájenou cibuli osmahneme na oleji,přidáme maso a za stálého míchání zprudka opečeme. Přidáme rozkrájená rajčata, kukuřici, podusíme, osolíme, opepříme. Omáčku okořeníme cayenským pepřem a tabaskem, krátce před podáváním vmícháme čočku a oregano. Uvaříme těstoviny, prolijeme studenou vodou a podáváme s omáčkou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára