štvrtok, 13. októbra 2016

Dobrota z řízků

4 kuřecí řízky(z prsíček), 1 cibule, sůl, olej
Směs: 2 cibule, 2 lžíce oleje, 1 sterilovaná okurka, 1 kapie nebo 100 g rajčat, 3 lžíce rajčatového kečupu, chilli, česnek, petrželka, mletý pepř,sůl, kousek jablka
Kuřecí řízky mělce nařízneme po obvodech na několika místech, jemně naklepeme, potřeme olejem, okořeníme a opékáme na grilu. Pak je obrátíme, opět pokapeme olejem a opékáme. Přeložíme na talíře, osolíme a obložíme horkou směsí a podáváme s rýží. Příprava směsi: Cibuli nakrájíme na tenká pulkolečka, podusíme na oleji, doplníme nakrájená rajčata na plátky a opečeme je,přidáme okurku, jablka a kápii nakrájené na nudličky, kečup, chilli, rozetřený česnek, pepř, nasekanou petrželku, sůl a krátce podusíme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára