piatok, 14. októbra 2016

Drůbež s opékánými bramborami

600 g kuřecích řízků, sůl,pepř, 2 zelené papriky, 4 meruňky, 16 třešňových rajčat, 2 malé cibule, 1 kg vařených masitých brambor, 3 lžíce margarínu, čerstvou bazalku
Maso nakrájíme na kostky a opepříme, papriky nakrájíme na kosodélníky, meruňky rozčtvrtíme a cibule nakrájíme na osminky. Na špíz střídavě napichujeme maso, papriku, cibuli, meruňky a rajčata. Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a dozlatova opečeme na tuku. Osolíme a opepříme. Špízy grilujeme za častého obracení 10 min. a krátce před dokončením osolíme. Podáváme s opékanými bramborami ozdobené bazalkou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára