štvrtok, 13. októbra 2016

Hovězí na grilu

600 g hovězí (svíčková nebo roštěnec)nakrájené na kostky
Marináda: 1 lžíce olivového oleje, 1 lžíce vinného octa, 1 lžička kečupu, 1 lžička hořčice plnotučné, 1 lžička tekutého medu, 2 kapky tabasca, 1 šalotka, 2 stroužky česneku, čerstvý tymián, sůl, pepř
Marinádu připravíme den předem nebo alespoň 4 hodiny předem. Do vyšší misky nalijeme olej,ocet,kečup,hořici,med,tabasco, přidáme šalotku,utřený česnek,tymián, osolíme a opepříme. Promícháme a přidáme maso.
Připravíme zahradní gril. Kousky masa napícháme na grilovací jehly a grilujeme. Občas otočíme a potřeme marinadou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára