utorok, 24. januára 2017

Bramborový salát s makrelou a křenem

500 g novych brambor, 200 g jakehokoli zeleneho salatu, sul, mlety cerny pepr, 2 rovne lzice smetanoveho krenu, 2 lzice zakysane smetanz, 1 lzice citronove stavy, 4 lzice olivoveho oleje, 2 jablka, 2 filety z uzene makrely, 100 g rerichy
Cele brambory uvarte v osolene vode domekka, slijte a nechte trochu vychladnout. V mise smichejte krenovou pastu, smetanu, citronovou stavu a olivovy olej, osolte a opeprete. Nakrajete jablko a vlazne brambory na kostky, dejte do salatove misy a prilejte pripravenou zalivku. Makrelu vykostete, pripadne stahnete, nakrajejte na kousky a pridejte ke smesi. Posypte rerichou, listky salatu a opetrne promichane podavejte.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára