štvrtok 25. augusta 2016

Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem

jelení hřbet 2 kg, sůl 30 g, pepř černý 2 g, olej stolní 150 g, jalovec 2 g, olej stolní 250 g, zelenina kořenová 313 g, cibule 117 g, divoké koření 8 g, citron 333 g, mouka hladká 150 g, brusinky 100 g, rajský protlak 100 g, švestková povidla 200 g, perník 100 g, cukr krystal 50 g, víno červené 300 g, žampiony 200 g, mrkev 625 g, brokolice 250 g, rozmarýn 10 g
Jelení filé nebo části jelení kýty, dusíme v dobrém zeleninovém základě s brusinkami, švestkovými povidly a vínem. Omáčku připravíme obvyklým způsobem s přidáním perníku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára